Over mij

Foto: Mark van Keulen

Even voorstellen…
Mijn naam is Mirelle ten Voorde en dat verklaart meteen de naam Ik ben een autodidact fotograaf en hierdoor misschien ook wel een zogenoemde “alles eter”. Ik heb mezelf niet beperkt tot 1 soort fotografie.

Om mezelf te ontwikkelen ben ik vrijwel alle stijlen en genres gaan fotograferen. Door al doende te leren, het volgen van lezingen, workshops, mentoraten en een actief  lid van een fotoclub te worden. Het liefst houd ik me bezig met “creatieve fotografie”.

Ik heb niet direct een commercieel doel, maar mocht u geïnteresseerd zijn in een foto of mijn vaardigheden,  neem dan gerust  contact met me op om te informeren naar de mogelijkheden. Zoekt u iets specifieks, maar staat het niet op deze website informeer dan ook gerust naar de mogelijkheden.

Naast fotografie…
…houd ik mij ook met andere dingen bezig.

Ik ben niet alleen amateurfotograaf en lid bij Fotogroep Hoogeveen maar ook individueel begeleider en dagbestedingscoach op een creatieve afdeling voor mensen met autisme en aanverwante stoornissen met een gemiddeld en hoogbegaafd niveau met andere (psychiatrische) problematieken. Dit doe ik vanuit een organisatie die gespecialiseerd is in het begeleiden van mensen met ASS.

Meer weten?
Om een uitgebreidere indruk te krijgen verwijs ik u naar de pagina met Links.

Geef een reactie