Over mij

Foto: Roelof OttenEven voorstellen…
Mijn naam is Mirelle ten Voorde en dat verklaart meteen de naam van mijn website: “voor DE foto”.
Net als zo velen is mijn grootste hobby… fotograferen. Ik ben een autodidact fotograaf en hierdoor  misschien ook wel een zogenoemde “alles eter”. Ik beperk mezelf niet tot 1 soort fotografie. Om mezelf te ontwikkelen ben ik vrijwel alle stijlen en genres gaan fotograferen. Door al doende te leren, het volgen van lezingen, workshops, mentoraten en een actief  lid van een fotoclub te worden.

Ik heb niet direct een commercieel doel, maar mocht u geïnteresseerd zijn in een foto of mijn vaardigheden,  neem dan gerust  contact met me op om te informeren naar de mogelijkheden.

 

Naast fotografie…
…houd ik mij ook met andere dingen bezig.

Ik ben niet alleen amateurfotograaf en lid bij Fotogroep Hoogeveen  maar ook jobcoach en dagbestedingscoach op een creatieve afdeling voor mensen met autisme en aanverwante stoornissen met een gemiddeld en hoogbegaafd niveau met andere (psychiatrische) problematieken. Dit doe ik vanuit een organisatie die gespecialiseerd is in het begeleiden van mensen met autisme met normaal en hoogbegaafd niveau op het gebied van wonen, werken en leren in Hoogeveen en omstreken.

Autismevriendelijke! Coach® door Auticomm. Autismeacademie.

Meer weten?
Om een uitgebreidere indruk te krijgen verwijs ik u naar de pagina met Links.

 

Geef een reactie